Tanzlokal Tivoli sie już wyjaśnioło. To boło na ul.Łanowa (piyrwy Plona), w kierunku Dombrowy za Rest.Bałtyk w lewo, i zaroski drugi dom po prawyj. Tam boł tyż fajny Biergarten po srogymi drzewami. Moja mama i Łociec chodziyli tam czynsto tańcować i dobrze tak, bo przesto jo sie wylongł.
Chopcy , wy nawet nie wiecie , jak jo sie raduja, ze aby pora Karbiorzy poradzi pisac:) Teraz wiem, czamu Hilfka , to najwiekszo szkola na Karbiu bola :)) hihi Pozdrowiom wos festy , a festy
Z tego co widza , zagladalo tu juz sporo ludzi, ale nie kozdy mo odwaga cos napisac... albo nie mo swojego zdania ?? Pozdrowiom wszystkich Karbiorzy i fajnego dnia zycza:))
Ja Krysia, we Węgielku boły zabawy i potańcówki, jo tam tyż groł na E-Gitarze, ale my tu szukomy nazwy 5 Tanzlokali w Karbiu przed wojnom. Momy już nazwy wszystkich Lokali oprócz tego kaj stoi teroz McDonalds. Ponoć godali na niego „bei Kaliner”, ale dokładne informacje som już w drodze. Na „Bar Bałtyk” (piyrwy Swoboda) godali ludzie mylnie „u Knoppa”, a to przeca nigdy do Knoppa niy należało.
Wielgachno wiedza o Karbie miol moj onkel Ewald Pyrek , on mi duzo godol o starym Karbie ale juz od zeszlego roku niy ma go miedzy nami,piyrwszy roz niy bydzie go na Beuthen treff, szkoda
Ja, mosz racja Andrzej to bol wspanialy czlowiek ze strogom wiedzom o Karbie i okolicach. Naprawde szkoda ze sie juz na Beuthenertreff z nim mie spotkomy. Swiec Panie nad Jego duszom...
Halo Gregor,ciesza sie bardzo,ze jest ktos Taki jak Ty co propaguje naszo kultura Slonsko.Tanzlokal Tivoli byl na rogu ul.Konstytucji a ul.Lanowy.Tam kiedys byl magazyn meblowy,potym my tam w srodku z chopcami szukac grali.Od strony ulicy Konstytucji na parterze byla restauracja potem przerobieli to na mieszkania. Greor dali tak... Pozdrowienia od Heinricha z Paderborn
Witom cie Heinrich w naszym gronie, czym wiecej nos , tym lepiej.Zestarzeli my sie juz trocha i sie trocha zapomliwe zrobieli, ale jedyn pamieto to m a drugi tamto i jak sie tu trefiemy, to nie jedna rzecz sie przypomnymy :) Pozdrowienia nach Padeborn dlo calej rodz.Kortyka.Jo u Kortykow na placu na ul.Lanowej pora razy z kolego bol , zeby konia i sanie na kulig wypozycac.Fajne czasy to byly :))
Hallo Gregor, dziekuja za pozdrowienia ale te Kortyki na ul Lanowy to bol moj ujek a my mieszkali na ul.Konstytucji tam kaj Skrzyszka.Gregor teraz sluchom Twoi audycji codziennie i musza powiedzic,ze robisz to swietnie.Do uslyszenia.. Heinrich Kort
Krysiu ..."Tanzlokali " bolo wiecej.... na Polanie kozdo niedziela zabawa bola.. w Miechowicach chyba Santos jak sie nie myla , tam kuzyn Günter " Ora " grol czesto.. w Bytomiu nad Delikatesami tyz mozna bolo potancowac... ale patrzec do tylu , to nasze rodzice mieli jeszcze wiekszy wybor...